Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростен лост заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоростен лост заключване

Днес докато си седяхме с колегите в колата ми единия от тях ми заключи скоростния лост.А аз такъв ключ за отключване нямам и след дълго ровичкане стигнах до решение да разпробия патронника на ключалката иначе колата няма начин да я подкарам .Разпробих я и сега няма проблем но мисълта ми е дали мога да си закупя някъде нова ключалка и изобщо може ли да се подмени с нова това все пак си е малко спокойствие ако се наложи да си оставиш колата някъде без надзор.

Първоначално публикувано от коков Покажи съобщение
    Днес докато си седяхме с колегите в колата ми единия от тях ми заключи скоростния лост.А аз такъв ключ за отключване нямам и след дълго ровичкане стигнах до решение да разпробия патронника на ключалката иначе колата няма начин да я подкарам .Разпробих я и сега няма проблем но мисълта ми е дали мога да си закупя някъде нова ключалка и изобщо може ли да се подмени с нова това все пак си е малко спокойствие ако се наложи да си оставиш колата някъде без надзор.
    ква е тая кола със заключване на ск лост?!
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Волана сигурно са му заключили.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

според мен не е волана....едва ли има толкова заблудени хора, които да си разпробият стартовия патрон...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          ква е тая кола със заключване на ск лост?!
          Единственият път когато съм виждал такова чудо, беше навремето на една лада...

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          и да няма ключ да отключи

коков, я дай повече подробности, пък що не щракнеш и някоя снимка да видим?
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колеги писал съм че се заключи скоростния лост на задна предавка .И затова съм пуснал тема понеже друга такава с търсачката не намерих.Незнам защо се учудвате че алфа 156 1.9 жтд 1999г няма заключващ механизъм на скоростния лост.

---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:06 ----------

Сега отивам да снимам и ще се опитам да кача снимките да ги видите.

Comment

Слагат се на някой коли такива механизми против кражба, виждал съм го на Honda CR-V :P
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Колеги писал съм че се заключи скоростния лост на задна предавка .И затова съм пуснал тема понеже друга такава с търсачката не намерих.Незнам защо се учудвате че алфа 156 1.9 жтд 1999г няма заключващ механизъм на скоростния лост.

На 95% тук ни изуми баси , дай да видим снимки
                http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

На това му се казва шах на пешката с един ход.И ако колегата качи някоя снимка и има изобщо такова животно ще е първото което ще видя.
                  sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Аз имах такова заключване на Мерцедеса като вратнеш патрона и един, навярно, стоманен щифт пречи на лоста да се върне назад, но преди много време гледах из нета продават се за всяка кола, само че не мога да се сетя за сайта.

Comment

Ами колега проблема е, че тази екстра, не се монтира заводски, а е слагана най-вероятно отделно от предишния собственик на колата. И на мен ми стана любопитно и е хубаво да качиш малко снимки да я видим как изглежда.
                      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
                        Аз имах такова заключване на Мерцедеса като вратнеш патрона и един, навярно, стоманен щифт пречи на лоста да се върне назад, но преди много време гледах из нета продават се за всяка кола, само че не мога да се сетя за сайта.
                        Ето http://www.sobo-lock.com.tw/pviewite...rea=25&cat=119

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение

Така като гледам май е само за автоматични скорости
                          Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

И аз си я имам тази екстра, ся кат се замисля досега не съм виждал друга 156 с такава. Фатката е че се заключва скоростния лост на задна предавка, и се блокира запалването (поне не върти стартера де). Колега можеш да си намериш такова ключе, ама щом вече си разпробил няма смисъл.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Колега,рано или късно този лост щеше да се заключи.
                              Радвай се,че не се е случило някъде на път,през ноща и си без дрелката
                              Не се разбра дали тази шукарийка може да се монтира и на ръчни скорости?

Comment

Working...
                              X