Днес докато си седяхме с колегите в колата ми единия от тях ми заключи скоростния лост.А аз такъв ключ за отключване нямам и след дълго ровичкане стигнах до решение да разпробия патронника на ключалката иначе колата няма начин да я подкарам .Разпробих я и сега няма проблем но мисълта ми е дали мога да си закупя някъде нова ключалка и изобщо може ли да се подмени с нова това все пак си е малко спокойствие ако се наложи да си оставиш колата някъде без надзор.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скоростен лост заключване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от коков Покажи съобщениеДнес докато си седяхме с колегите в колата ми единия от тях ми заключи скоростния лост.А аз такъв ключ за отключване нямам и след дълго ровичкане стигнах до решение да разпробия патронника на ключалката иначе колата няма начин да я подкарам .Разпробих я и сега няма проблем но мисълта ми е дали мога да си закупя някъде нова ключалка и изобщо може ли да се подмени с нова това все пак си е малко спокойствие ако се наложи да си оставиш колата някъде без надзор.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВолана сигурно са му заключили.....
според мен не е волана....едва ли има толкова заблудени хора, които да си разпробият стартовия патрон...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеква е тая кола със заключване на ск лост?!
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВолана сигурно са му заключили.....
коков, я дай повече подробности, пък що не щракнеш и някоя снимка да видим?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Колеги писал съм че се заключи скоростния лост на задна предавка .И затова съм пуснал тема понеже друга такава с търсачката не намерих.Незнам защо се учудвате че алфа 156 1.9 жтд 1999г няма заключващ механизъм на скоростния лост.
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
Сега отивам да снимам и ще се опитам да кача снимките да ги видите.
Comment
-
Първоначално публикувано от коков Покажи съобщениеКолеги писал съм че се заключи скоростния лост на задна предавка .И затова съм пуснал тема понеже друга такава с търсачката не намерих.Незнам защо се учудвате че алфа 156 1.9 жтд 1999г няма заключващ механизъм на скоростния лост.
Сега отивам да снимам и ще се опитам да кача снимките да ги видите.
Comment
-
Първоначално публикувано от коков Покажи съобщениеДнес докато си седяхме с колегите в колата ми единия от тях ми заключи скоростния лост.А аз такъв ключ за отключване нямам и след дълго ровичкане стигнах до решение да разпробия патронника на ключалката иначе колата няма начин да я подкарам .Разпробих я и сега няма проблем но мисълта ми е дали мога да си закупя някъде нова ключалка и изобщо може ли да се подмени с нова това все пак си е малко спокойствие ако се наложи да си оставиш колата някъде без надзор.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от коков Покажи съобщениеКолеги писал съм че се заключи скоростния лост на задна предавка .И затова съм пуснал тема понеже друга такава с търсачката не намерих.Незнам защо се учудвате че алфа 156 1.9 жтд 1999г няма заключващ механизъм на скоростния лост.
Сега отивам да снимам и ще се опитам да кача снимките да ги видите.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеАз имах такова заключване на Мерцедеса като вратнеш патрона и един, навярно, стоманен щифт пречи на лоста да се върне назад, но преди много време гледах из нета продават се за всяка кола, само че не мога да се сетя за сайта.
Comment
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
Така като гледам май е само за автоматични скоростиAlfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
И аз си я имам тази екстра, ся кат се замисля досега не съм виждал друга 156 с такава. Фатката е че се заключва скоростния лост на задна предавка, и се блокира запалването (поне не върти стартера де). Колега можеш да си намериш такова ключе, ама щом вече си разпробил няма смисъл.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment